giovedì 25 gennaio 2018

Segnalazione attività: Webinars over Dantes Goddelijke Komedie

Een nieuw initiatief van Dante Nijmegen.

De comitato van Nijmegen, in samenwerking met de beroemde Italiaanse uitgever Zanichelli organiseert een serie interactieve webinars (online seminars) over Dantes Goddelijke Komedie. Het eerste webinar uit de serie gaat over het eerste Canto (Gezang) uit de Hel. De daaropvolgende webinars hebben ook betrekking op een Canto uit de Hel. De webinars worden verzorgd door de auteur van de nieuwe Dantevertaling, prof. dr. Jacques Janssen.

Het eerste webinar “Canto I” is opgenomen (en is derhalve niet meer interactief) en samen met het webinar “Canto II” bieden we gratis aan als proef. Het tweede Canto uit de Hel is op 14 februari live te bekijken. Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek door via een link in te loggen. Deze eerste en twee Canto’s kunt u gratis bekijken!

Om de gratis Canto's te bekijken gaat u naar de website van Dante Nijmegen: www.dantenijmegen.nl/webinars. Op de website vindt u ook alle overige relevante informatie over de webinars.

We hopen dat u dit evenement interessant vindt en dat u het, net als wij, zult gebruiken om het activiteitenaanbod van uw organisatie uit te breiden.

Voor vragen mail naar: taalcursussen@dantenijmegen.nl

Graag tot ziens bij het webinar!


Met vriendelijke groeten,

Cinzia Mancini
Cursuscoördinator Dante Alighieri Nijmegen

Nessun commento:

Posta un commento