venerdì 18 novembre 2016

Samenwerking met Atlas Antwerpen

Op 21/11 vindt de vernissage van onze dubbele expo plaats, in het kader van een bredere culturele manifestatie. Voor wie de vernissage wil bijwonen, gelieve een e-mail naar dante_antwerpen@hotmail.com te sturen, met aanduiding van naam en aantal personen. Wij zullen u op de guestlist zetten en u zal twee fijne tentoonstellingen als eerste kunnen bezoeken.
"Het steenkooltijdperk" (Fabio Caramaschi en Silvia Caracciolo), is een boeiend verhaal, tussen fotografie en video, over de Italiaanse mijnwerkers in Wallonië. 

De foto-video tentoonstelling wordt door de vereniging Esplorare la Metropoli te Rome gesteund en ook door de Ministerie van de Buitenlandse Zaken en de Internationale Coöperatie, Algemene Directie voor de Italianen in het Buitenland en Migratiebeleid, met de bijdrage van de Istituto Italiano di Cultura te Bruxelles.


De documentaire (20'), die samen met de zes video-interview en de acht fotoafdrukken de tentoonstelling vormt, zal tijden de vernissage vertoond worden, om 19u30 en op uitnodiging.
Om uitgenodigd te worden, stuur maar ons een mailtje met naam en aantal personen naar dante_antwerpen@hotmail.com en we zullen u op de gastlijst zetten.

Nessun commento:

Posta un commento