domenica 11 gennaio 2015

Notizie dai nostri partner: concerto al Klokhuis il 18 gennaio 2015

Op zondag 18 januari 2015 heeft in theaterzaal Het Klokhuis een benefietconcert plaats ten voordele van het Kunstencentrum Vlaams Fruit.
Het Kunstencentrum, met de kamertheaters Het Appeltje en Het Klokhuis, moet het dit jaar zonder subsidies stellen. Het unieke van het Kunstencentrum ligt in de kleinschaligheid en de warmte van de laatste kamertheaters in Antwerpen. Dit brengt grote financiële uitdagingen met zich mee. Via dit benefietconcert en andere acties willen wij middelen inzamelen om eigen producties en unieke gastvoorstellingen te kunnen blijven brengen.
De internationaal befaamde klassieke gitarist Yves Storms en acht van zijn studenten van het Koninklijk Conservatorium te Gent brengen ons een bloemlezing van vijf eeuwen muziek: Bach en Schubert, maar ook John Dowland en William Lawes passeren de revue op deze muzikale avond.
In 1979 studeert Yves Storms af aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Antwerpen. Datzelfde jaar nog wint hij de gerenommeerde Andrès Segovia wedstrijd en gaat hij aan de Academia Chigiana studeren onder Oscar Ghilglia. Als succesvolle gitarist speelt hij recitals over heel de wereld. Hij doceert nu aan het Koninklijk Conservatorium te Gent.
“a guitarist of immaculate technique, vivid and refined musicianship, and a rare sense of inner focus in performance.” - The Times

De Benefietavond voor Vlaams Fruit vindt plaats in theaterzaal ‘Het Klokhuis’ op zondag 18 januari om 14.30 uur. Prijs: 30 euro (+1 euro reservatiekost)
PERSCONTACT/ Catrien Hermans info@vlaamsfruit.be
RESERVATIE www.vlaamsfruit.be 03 231 71 81


Nessun commento:

Posta un commento