mercoledì 20 maggio 2015

22 maggio - 30 giugno: Mostra di Nicola Dinoia, "Collages", presso Baravin, Anversa



Siamo felici di invitarvi all'inaugurazione della mostra "Collages" dell'artista Nicola Dinoia, in programma venerdì 22 maggio alle 17:00.
Le sede della mostra, aperta fino al 30 giugno, è l'enoteca Baravin, in Minderbroedersrui 31, 2000 Anversa




Beste,

Hierbij zijn jullie van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de tentoonstelling van Nicola Dinoia:"Collages" in de Baravin: Minderbroedersrui 31, 2000 Antwerpen. De opening is aanstaande vrijdag 22 mei, vanaf 17.00 uur. De tentoonstelling loopt van 22 mei tot 30 juni en is elke dag geopend behalve dinsdag van 15.00 tot 23.00

Nicola Dinoia heeft altijd collages als studies voor zijn schilderijen gemaakt, de laatste jaren gebruikt hij ze als onafhankelijk medium. In zijn collages stelt de kunstenaar elementen samen uit zijn Belgische dagelijkse leven: vooral de architectuur van gebouwen die rond zijn huis staan en die hij elke dag vanuit zijn raam ziet inspireren hem. Dat Berchemse stadslandschap is het decor waarin hij andere stukken landschap plaatst, die sterk gerelateerd zijn met de kunstgeschiedenis of zijn plaats van herkomst in zuid Italië. Op die manier creëert hij verwarrende beelden van imaginaire landschappen waarin de thema’s identiteit en nostalgie centraal staan.

Nessun commento:

Posta un commento